Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
  • company img

babagan kita

sugeng rawuh

K-Tek Machining Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, dununge ing "Pabrik Dunia" -Dongguan, China, sing jembaré luwih saka 20.000 meter persegi, khusus kanggo pamrosesan bagean mesin presisi lan wis lulus sertifikasi ISO9001: 2015 .

 

Kita bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut syarat pelanggan, produk sing gegandhengan karo mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane.

maca liyane

Pangolahan Berkualitas Tinggi

Kanggo mesthekake syarat kualitas para pelanggan, kita wis ngimpor peralatan pangolahan canggih lan peralatan uji coba kayata Mesin sumbu Lima (DM), CNC, WEDM-LS, Mirror EDM, Penggiling Internal / Eksternal, Laser Cutting, 3D CMM, Pengukur Dhuwur lan Bahan Analyzer lan liya-liyane saka Jerman, Jepang, Swiss lan Amerika Serikat.

Lokakarya

Lokakarya pangolahan
  • Five-axis machining

    Mesin sumbu limang

  • CNC Milling & Turning

    Penggilingan & Turning CNC

  • CNC machining

    Mesin CNC

  • WEDM-LS

    WEDM-LS

  • Milling

    Penggilingan

  • Turning

    Nguripake

  • Grinding

    Mecah

  • Circular grinding

    Mecah bunder

Kontrol kualitas

Kebijakan kualitas:

Berorientasi karo wong, Inovasi terus-terusan, Kualitas lan efisiensi, dhisik Pelanggan.

Tujuan kualitas :

Supaya bisa urip kanthi kualitas, kepuasan pelanggan tekan luwih saka 95%, ngupayakake entuk kepuasan pelanggan 100%. Sistem mutu digawe adhedhasar ISO9001: 2015 lan disiyapake kanggo produk mekanik presisi tinggi, kanthi tujuan supaya bisa memenuhi kebutuhan para pelanggan kanthi maksimal. Sistem kualitas nggunakake mode kontrol kualitas adhedhasar proses, sing nyakup operasi bisnis, produksi lan manufaktur perusahaan, layanan pelanggan, lingkungan lan ngawasi 5S, lsp.

  • zhengshu2
  • zhengshu1
  • 3 Points Internal Micrometer 3 Poin Mikrometer Internal
  • Height Gauge Pengukur Dhuwur
  • Material Analyzer Penganalisa Bahan
  • Micrometer Mikrometer
  •  CMM CMM
  • CMM Operation Operasi CMM
  • Quality Department Departemen Kualitas

Warta & Acara

menyang kita
  • Our Team
    Tim Kita
    20-10-29
    Kanggo ngakoni kabeh kolega kanggo upaya lan kontribusi kanggo pakaryan K-TEK, uga kanggo promosi komunikasi ing antarane kolega, nguatake komunikasi lan dockin ...
  • K-Tek&Exhibition
    K-Tek & Pameran
    20-10-29
    Sawise sepuluh taun pembangunan, K-Tek ora mung duwe akeh tenaga profesional lan teknis lan tim manajemen sing apik, nanging uga duwe tim penjualan sing apik banget. Supaya ...
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan