Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

5 Pabrik Sumbu CNC

Mesin K-Tek nyedhiyakake layanan OEM / ODM saka pabrik mesin presisi sing adhedhasar ing Dongguang, China. Kita nyedhiyakake bagean mesin presisi berkualitas tinggi kanggo macem-macem industri, produk sing ana gandhengane karo mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane. Kita bisa nggawe bagean apa wae sing cocog karo sarat sampeyan.

Berkonsentrasi karo produksi lan produksi panggilingan poros CNC berkualitas tinggi, kita bisa nyedhiyakake panggilingan multi-sumbu lan layanan mesin puter. Kita nggunakake fasilitas mesin CNC paling anyar kanggo mesin lan komponen produksi presisi. Bagean bisa diprodhuksi ing bahan-bahan: stainless steel, Aluminium, Kuningan lan baja Alloy liyane.

K-Tek bisa nyedhiyakake prototipe lan layanan mesin kontrak mesin CNC. Kita bisa ngasilake paduan aluminium bahan mentah, kuningan, baja tahan karat, baja ringan, paduan seng, PMMA, Teflon lan liya-liyane. Kapabilitas kita kalebu mesin otomatis tunggal & multi spindle, mesin CNC (puteran, panggilingan), EDM, broaching, grinding, pengeboran , nglereni gir, ngobati panas, plating, slotting, threading, thread rolling etc.

 

Minangka produsen OEM, kita bisa nawakake Bagian Mesin Precision CNC ing macem-macem bahan:

• Bahan: paduan aluminium, kuningan, stainless steel, baja ringan, paduan seng, PMMA, Teflon lan liya-liyane.

• Rampung lumahing: Plating Polandia, Anodize, Zn / Ni / Cr, Plating emas / Perak, Inactivation, Perawatan panas, nutupi Bubuk lsp.

• Peralatan: 3 sumbu cnc Machining, 4 sumbu cnc Machining, 5 sumbu cnc Machining, mesin umum, WEDM-LS, Mirror EDM, Internal / External Grinder, Laser Cutting, 3D CMM, Dhuwur Gauge lan Material Analyzer lsp.

• Toleransi presisi mesin: 0,005-0,01mm.

• Nilai atos: kurang saka Ra0.2.

• Pengerjaan canggih, alat sing pas, peralatan, alat nglereni.

• Bagéan sing diproduksi salaras karo gambar utawa conto.

• Cepet, layanan profesional lan dhukungan, solusi kreatif lan inovatif.

• Kapabilitas lengkap, perjanjian pasokan jangka panjang.

• Wektu kerja sing fleksibel, dhukungan teknik, bersertifikat ISO 9001: 2015.

Saiki kita duwe 200 karyawan. Produk babagan 20% diekspor menyang Jepang, 60% diekspor menyang Eropa lan Amerika, kita bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas.

 

Layanan pangolahan kalebu:

1) 5 Axis CNC Machining / CNC Milling / CNC Turning;

2) EDM Wire-cutting / WEDM-HS / WEDM-LS;

3) Panggilingan / Nguripake / Mecah.

case img1
case img2
case5
case4