Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Babagan Kita

Profil Perusahaan

company img1
company img2
company img3

K-Tek Machining Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, dununge ing "Pabrik Dunia" -Dongguan, China, sing jembaré luwih saka 20.000 meter persegi, khusus kanggo ngolah pérangan mesin presisi lan wis lulus sertifikasi ISO9001: 2015.

Kita bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut syarat pelanggan, produk sing gegandhengan karo mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane. Kanggo njamin syarat kualitas para pelanggan, kita wis ngimpor peralatan pangolahan canggih lan peralatan uji coba kayata Mesin sumbu Lima (DMG), CNC, WEDM-LS, Mirror EDM, Penggiling Internal / Eksternal, Laser Cutting, 3D CMM, Pengukur Dhuwur lan Bahan Analyzer lan liya-liyane saka Jerman, Jepang, Swiss lan Amerika Serikat. Perusahaan duwe peralatan pangolahan presisi sing cukup lan sistem manajemen kualitas sing ketat, kualitas bagian presisi bisa memenuhi standar industri global lan produk sing didol ing luar negeri.

Five-axis machining
CNC machining
ISO9001 pic1
ISO9001 pic2

Bahan umum kita yaiku stainless steel, aluminium, tembaga, baja karbon rendah, plastik teknik lan jinis baja campuran liyane. Kita uga bisa nyedhiyakake perawatan panas lan macem-macem perawatan lumahing kanggo para pelanggan: polishing, anodizing, galvanizing, plating nikel, plating perak, passivation and spray bubuk, lsp.

 CNC Milling & Turning
jiagongchejian4
factory pic

Sawise sepuluh taun pembangunan, K-Tek ora mung duwe akeh tenaga profesional lan teknis lan tim manajemen sing apik, nanging uga duwe tim penjualan sing apik banget. Supaya luwih akeh pelanggan ngerti babagan kita, kita kanthi rutin pindhah menyang donya kanggo melu pameran, kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Jepang lan liya-liyane. Kita ngerti akeh pelanggan saka pameran kasebut, ing wektu sing padha, akeh pelanggan asing sing teka ing pabrik K-Tek lan ngrembug babagan masalah kerja sama. Dhukungan sampeyan minangka semangat paling gedhe kanggo kita. Kita uga ngarep-arep nyedhiyakake layanan mesin bermutu kanthi luwih akeh kanggo para pelanggan sing mbutuhake. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan kerja sama lan berkembang bebarengan.