Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Penggilingan CNC (3-4 Poros)

Apa sing bisa disedhiyakake?

Mesin Precision K-Tek Nyedhiyakake bagean mesin Pabrik CNC kanthi toleransi sing ketat. Kita duwe mesin panggilingan CNC canggih saka sumbu 3 nganti 5 sumbu. Minangka perusahaan manufaktur komponen CNC terdaftar ISO9001: 2015 lan TS 16949: 2009, kita ora mung fokus ing produksi nanging uga nyedhiyakake suku cadang Pengilangan CNC sing berkualitas.

Ora preduli sepira kompleks utawa gedhe produke, para insinyur trampil bisa ngasilake kanthi akurasi lan kualitas sing padha. Kabeh sing sampeyan ngarepake saka mesin Milling CNC paling anyar bisa digawe dening K-Tek Machining Co., Ltd. 

Kanthi nggunakake Teknologi panggilingan CNC paling anyar, ngasilake kanthi otomatis, variasi kasebut bisa mudhun lan dikendhalekake paling adoh.

 

Apa sing diarani Pabrik CNC?

Penggilingan CNC minangka salah sawijining proses mesin umum kanggo mbusak materi. Pemotong rotary perlu nalika nyopot bahan kasebut. Pemotong minangka alat pemotong kanthi untu sing landhep kanthi cepet. Bahan bakal dipotong nalika menehi bahan kerja menyang pemotong sing muter. Kanthi wektu operasi, wujud sing dipengini bisa dingerteni. Umume mesin panggilingan duwe telung sumbu: X, Y lan Z. Kanggo ngasilake bagean kompleks, sumbu 5, 6 sumbu bakal digunakake.

Mesin K-Tek Precision minangka pabrik Milling CNC sing profesional. Kita duwe mesin panggilingan saka 3-poros nganti 5-poros. Insinyur profesional kita mesthi bisa nemokake solusi kanggo ngasilake komponen panggilingan kompleks kanthi kualitas dhuwur.

 

Kapabilitas:

• Wangun: Minangka sarat pelanggan

• Ukuran bagean: 0,5-1300mm

• Bahan: Kuningan, Aluminium, Baja campuran, Baja tahan karat dll.

• Toleransi: +/- 0.005mm

• Bisa disesuaikan nganggo gambar utawa conto

• Kumpulan volume cilik lan gedhe

 

K-Tek bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut kebutuhan pelanggan, produk sing ana gandhengane karo mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2015, saiki kita duwe 200 karyawan. Produk babagan 20% diekspor menyang Jepang, 60% diekspor menyang Eropa lan Amerika, kita bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas. Bahan umum yaiku stainless steel, aluminium, tembaga, baja karbon rendah, plastik rekayasa lan jinis baja paduan liyane, uga bisa nyedhiyakake perawatan panas lan macem-macem perawatan permukaan kanggo pelanggan:

Layanan pangolahan kalebu:

1) 5 Axis CNC Machining / CNC Milling / CNC Turning;

2) EDM Wire-cutting / WEDM-HS / WEDM-LS;

3) Panggilingan / Nguripake / Mecah.

 

Perawatan permukaan kalebu:

Rampung logam presisi:

• Anodize (Biasa / Hard)

• Elektroless Nickel (Inc.Black)

• Plating Seng (Ireng / Zaitun / Biru /……)

• Pelapisan Konversi Kimia

• Passivasi (Baja tahan karat)

• Plating Chrome (Inc. Hard)

• Plating Perak / Emas

• Sand blasting / spray spray / Galvanizing

• Polesan Elektro / Tin- Plating / blackening / PVD lsp.

case14
case15
case16
case18