Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Nguripake CNC (Sumbu 2-12)

Apa sing bisa disedhiyakake?

Mesin Precision K-Tek Nyedhiyakake bagean mesin kanggo CNC kanthi toleransi sing ketat. Bar bunder bahan mentah bisa diproduksi saka 1mm nganti 300mm. Minangka perusahaan manufaktur komponen CNC terdaftar ISO9001: 2015 lan ISO / TS 16949: 2009, kita ora mung fokus ing produksi nanging uga nyedhiyakake bagean putar CNC sing apik.

Ora preduli sepira kompleks utawa gedhe produke, para insinyur trampil bisa ngasilake kanthi akurasi lan kualitas sing padha. Kabeh sing diarepake saka mesin CNC Turning paling anyar bisa digawe dening K-Tek Machining Co., Ltd. 

Kanthi nggunakake Teknologi Turning CNC paling anyar, ngasilake kanthi otomatis, variasi bisa mudhun lan dikontrol paling adoh.

 

Apa sing Dadi CNC?

CNC dikontrol komputer, dilengkapi sistem kontrol alat mesin otomatis. Bahan bunder dicekel ing cekelan banjur diputer kanggo mbusak materi supaya bisa entuk komponen kasebut. Nguripake CNC ora mung bisa ngasilake lingkaran eksternal, uga bisa digunakake kanggo tabung bunder (yaiku pengeboran) kanggo entuk macem-macem bentuk.

Kita duwe mesin balik CNC kanggo produksi volume cilik lan gedhe kanthi kapasitas ngasilake bagean presisi dhuwur saka diameter 1mm nganti diameter 300mm. Umume mesin putar CNC kita dilengkapi spindel lan alat tambahan kanggo ngaktifake mesin otomatis bagean rumit ing sawijining proses kanggo ngilangi penanganan sing larang.

 

Kapasitas Kita:

• Akurasi bundher lan konsentris bisa ditambah +/- 0,005mm

• Kasar permukaan bisa ditemokake nganti Ra0.4.

• Diameter bar bunder bahan mentah saka 1mm nganti 300mm

• Nglereni, muter-lan-panggilingan macem-macem mesin CNC

• Baja waja, Baja tahan karat, Kuningan, Aluminium lan plastik.

• Kumpulan volume cilik lan gedhe.

 

K-Tek bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut kebutuhan pelanggan, produk sing ana gandhengane karo mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2015, saiki kita duwe 200 karyawan. Produk babagan 20% diekspor menyang Jepang, 60% diekspor menyang Eropa lan Amerika, kita bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas. Bahan umum yaiku stainless steel, aluminium, tembaga, baja karbon rendah, plastik rekayasa lan jinis baja paduan liyane, Uga bisa nyedhiyakake perawatan panas lan macem-macem perawatan permukaan kanggo pelanggan:

Layanan pangolahan kalebu:

1) 5 Axis CNC Machining / CNC Milling / CNC Turning;

2) EDM Wire-cutting / WEDM-HS / WEDM-LS;

3) Panggilingan / Nguripake / Mecah.

 

Perawatan permukaan kalebu:

Rampung logam presisi:

• Anodize (Biasa / Hard)  

• Plating Seng (Ireng / Zaitun / Biru /……)

• Pelapisan Konversi Kimia

• Passivasi (Baja tahan karat)

• Plating Chrome (Inc. Hard)

• Plating Perak / Emas

• Sand blasting / spray spray / Galvanizing

• Polesan Elektro / Tin- Plating / blackening / PVD lsp.

case img3
case4
case5
case7