Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Hubungi Kita

K-Tek Machining Co., Ltd.

Alamat

Kawasan Industri Xinhe, Distrik Wanjiang, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, China

Telpon

13480043819

+86) 0769-88459539

Jam

Senen-Setu: 9.00 nganti 18.00

 Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita