Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Pangolahan Bagian Peralatan

Mesin K-Tek minangka perusahaan rekayasa subkontrak utama, manufaktur komponen presisi kritis & nglumpukake kanthi standar kualitas sing dibutuhake, ing pirang-pirang industri kanthi warisan kaunggulan. Kita wis nggawe reputasi sing ora ana tandhingane kanggo produksi pakaryan berkualitas tinggi, inovasi inspirasi, solusi hemat biaya, lan layanan pelanggan. Kita nggabungake para insinyur sing trampil & berpengalaman kanthi bahan berkualitas, proses sing disertifikasi ing industri, sistem manajemen sing ramping, lan peralatan & teknologi sing canggih.

Ing mesin K-Tek, tujuane yaiku supaya klien bisa tuwuh. Kita nindakake kanthi ngerti manawa saben bagean sing diprodhuksi nduweni kualitas paling dhuwur sing kasedhiya ing pasar saiki. Pungkasan, sampeyan pengin produk pungkasan dadi sing paling apik ing pasar, bener? Hubungi kita kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake supaya sampeyan bisa luwih apik. "Penting ing bisnis kita yen duwe supplier sing dipercaya, andal, lan berpengetahuan sing ndhukung lan klien."

Perusahaan kita bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut kebutuhan pelanggan, saiki duwe 200 karyawan. Produk babagan 20% diekspor menyang Jepang, 60% diekspor menyang Eropa lan Amerika, kita bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas. Bahan umum yaiku stainless steel, aluminium, tembaga, baja karbon rendah, plastik rekayasa lan jinis baja paduan liyane, uga bisa nyedhiyakake perawatan panas lan macem-macem perawatan permukaan kanggo pelanggan:

Layanan pangolahan kalebu:

1) 5 Axis CNC Machining / CNC Milling / CNC Turning;

2) EDM Wire-cutting / WEDM-HS / WEDM-LS;

3) Panggilingan / Nguripake / Mecah.

Pangobatan lumahing kalebu:

Rampung logam presisi:

• Anodize (Biasa / Hard)

 Seng Plating (Ireng / Zaitun / Biru /……)

• Pelapisan Konversi Kimia

• Passivasi (Baja tahan karat)

• Plating Chrome (Inc. Hard)

• Plating Perak / Emas

• Sand blasting / spray spray / Galvanizing

• Polesan Elektro / Tin- Plating / blackening / PVD lsp.

Piranti Inspeksi:

.Swara / Gages ring

.Sistem Pangukuran vertikal

.Tester Mikro-Hardness

Inspeksi Mesin:

Kita yakin manawa tim duwe katrampilan lan katrampilan kanggo nyoba lan mriksa kabeh aspek pabrikan teknik komponen supaya bisa njaga standar dhuwur kaya panjaluk para pelanggan. Departemen inspeksi lan pengujian duwe macem-macem peralatan lan metode kontrol kualitas kanggo nggayuh iki lan kita seneng bisa mriksa kriteria inspeksi lan pengujian sing sampeyan rumangsa dibutuhake.

Tujuan kita: Ngirim produk sing berkualitas tanpa cacat nol kanggo kabeh pelanggan. Kita duwe tujuan kanggo memenuhi kabeh persyaratan kanggo saben desain. Kanggo nggayuh tujuan kasebut, perusahaan Mesin Machines CNC presisi terus ningkatake kualitas kabeh layanan kanggo para pelanggan saiki lan mbesuk. Kita nggunakake sumber daya sing paling penting - kanggo wong-wong kanggo ngerti lan ngapikake proses saben dina.

CMM: Mesin Ukur Koordinat ZEISS kita dikontrol lan dipriksa dosis dening CNC kanthi nggawe kontak karo bagean nggunakake probe tutul. Sistem iki bisa digunakake kanthi apik nalika mriksa bagean lager lan fitur kompleks ing bagean kasebut.

Five-axis machining
CNC machining
pinzhi2
WEDM-LS
CMM