Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123
Bagian mesin presisi khusus kanggo industri & manufaktur

Pameran

Sawise sepuluh taun pembangunan, K-Tek ora mung duwe akeh tenaga profesional lan teknis lan tim manajemen sing apik, nanging uga duwe tim penjualan sing apik banget. Supaya luwih akeh pelanggan ngerti babagan kita, kita kanthi rutin pindhah menyang donya kanggo melu pameran, kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Jepang lan liya-liyane. Kita ngerti akeh pelanggan saka pameran kasebut, ing wektu sing padha, akeh pelanggan manca sing teka ing pabrik K-Tek lan ngrembug prekara kerja sama. Dhukungan sampeyan minangka semangat paling gedhe kanggo kita. Kita uga ngarep-arep nyedhiyakake layanan mesin bermutu kanthi luwih akeh kanggo para pelanggan sing mbutuhake. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan kerja sama lan berkembang bebarengan.

Exhibitions (1)
Exhibitions (2)
Exhibitions (3)
Exhibitions (4)
Exhibitions-5
Exhibitions (6)
Exhibitions (7)
Exhibitions (8)
Exhibitions (9)
Exhibitions (10)
Exhibitions (11)
Exhibitions (12)
Exhibitions (13)
Exhibitions (14)
Exhibitions (15)
Exhibitions (18)