Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Perawatan Rampung & Panas

K-Tek Machining Co., Ltd bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut kebutuhan pelanggan, produk sing ana gandhengane karo mesin, elektronik, otomotif, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2015, saiki kita duwe 200 karyawan.

Produk babagan 20% diekspor menyang Jepang, 60% diekspor menyang Eropa lan Amerika, kita bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas. Bahan umum yaiku stainless steel, aluminium, tembaga, baja karbon rendah, plastik rekayasa lan jinis baja paduan liyane, uga bisa nyedhiyakake perawatan panas lan macem-macem perawatan permukaan kanggo pelanggan:

Sawise sepuluh taun pembangunan, K-Tek ora mung duwe akeh tenaga profesional lan teknis lan tim manajemen sing apik, nanging uga duwe tim penjualan sing apik banget. Supaya luwih akeh pelanggan ngerti babagan kita, kita kanthi rutin pindhah menyang donya kanggo melu pameran, kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Jepang lan liya-liyane. Kita ngerti akeh pelanggan saka pameran kasebut, ing wektu sing padha, akeh pelanggan asing sing teka ing pabrik K-Tek lan ngrembug masalah kerja sama. Dhukungan sampeyan minangka semangat paling gedhe kanggo kita. Kita uga ngarep-arep nyedhiyakake layanan mesin bermutu kanthi luwih akeh kanggo para pelanggan sing mbutuhake. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan kerja sama lan berkembang bebarengan.

 

Layanan pangolahan kalebu:

1) 5 Axis CNC Machining / CNC Milling / CNC Turning;

2) EDM Wire-cutting / WEDM-HS / WEDM-LS;

3) Panggilingan / Nguripake / Mecah.

 

Pangobatan lumahing kalebu:

Rampung logam presisi:

• Anodize (Biasa / Hard)

• Elektroless Nickel (Inc.Black)

• Plating Seng (Ireng / Zaitun / Biru /……)

• Pelapisan Konversi Kimia

• Passivasi (Baja tahan karat)

• Plating Chrome (Inc. Hard)

• Plating Perak / Emas

• Blasting Pasir

• nyemprot bubuk

• Polesan Elektro

• Plating Timah

• Galvanisasi

• cemeng

• PVD lsp.

case30
case20
case19
case31