Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Pangolahan Bagian Mesin

K-Tek Machining Co., Ltd. didegaké ing taun 2007, dununge ing Dongguan, China, "ibukutha pabrikan ing saindenging jagad", sing jembaré luwih saka 20.000 meter persegi, khusus kanggo ngolah bagean mesin sing presisi lan wis ngliwati ISO9001 : Sertifikasi sistem manajemen mutu 2015.

Mesin K-Tek nyedhiyakake layanan OEM / ODM, kita bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut kebutuhan pelanggan, produk sing ana gandhengane karo mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane. Kanggo njamin sarat kualitas para pelanggan, kita wis ngimpor peralatan pangolahan canggih lan peralatan uji coba kayata Mesin sumbu Lima (DMG), CNC, WEDM-LS, Mirror EDM, Penggiling Internal / Eksternal, Laser Cutting, 3D CMM, Pengukur Tinggi lan Penganalisis Bahan lan liya-liyane saka Jerman, Jepang, Swiss lan Amerika Serikat. Perusahaan duwe peralatan proses presisi sing cukup lan sistem manajemen kualitas sing ketat, kualitas bagian presisi bisa memenuhi standar industri global, produk sing didol ing luar negeri.

Bahan umum kita yaiku stainless steel, aluminium, tembaga, baja karbon rendah, plastik teknik lan jinis baja campuran liyane. Kita uga bisa nyedhiyakake perawatan panas lan macem-macem perawatan lumahing kanggo para pelanggan: polishing, anodizing, galvanizing, plating nikel, plating perak, passivation, spraying bubuk, lsp.

 

Minangka produsen OEM, kita bisa nawakake Bagian Mesin Precision CNC ing macem-macem bahan:

• Bahan: paduan aluminium, kuningan, stainless steel, baja ringan, paduan seng, PMMA, Teflon lan liya-liyane.

• Rampung lumahing: Plating Polandia, Anodize, Zn / Ni / Cr, Plating emas / Perak, Inactivation, Perawatan panas, nutupi Bubuk lsp.

• Peralatan: (3 & 4 & 5) Mesin cnc sumbu, Mesin umum, WEDM-LS, Mirror EDM, Grinder Internal / Eksternal, Laser Cutting, 3D CMM, Gauge Dhuwur lan Bahan Analyzer lsp.

• Toleransi presisi mesin: 0,005-0,01mm.

• Nilai atos: kurang saka Ra0.2.

• Pengerjaan canggih, alat sing pas, peralatan, alat nglereni.

• Bagéan sing diproduksi salaras karo gambar utawa conto.

• Cepet, layanan profesional lan dhukungan, solusi kreatif lan inovatif.

• Kapabilitas lengkap, perjanjian pasokan jangka panjang.

case img1
case img2
case img3
case5