Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Penggilingan

Layanan Mesin CNC

K-Tek duwe peralatan canggih kanggo nyedhiyakake layanan mesin CNC kanthi macem-macem, kalebu pabrik, puteran, EDM, pemotongan kawat, grinding permukaan lan liya-liyane. Kita nggunakake pusat mesin CNC 3, 4 lan 5 sumbu sing diimpor kanggo menehi presisi, keluwesan sing luar biasa, lan output sing cocog kanggo meh kabeh proyek mesin. Kita ora mung duwe macem-macem mesin, nanging uga tim ahli, sing komitmen kanggo nyedhiyakake layanan paling apik ing China. Mekanika trampil kita bisa nggunakake macem-macem bahan plastik lan logam kanggo ngasilake puteran lan bagean panggilingan.

Kita yakin manawa ora preduli ukuran kerja, profesional kita nganggep kaya duweke dhewe. Kita uga bisa nyedhiyakake layanan mesin prototipe CNC sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan produk pungkasan.

 

Napa Pilih Kita? 

K-Tek khusus kanggo ngolah bagean mesin sing presisi. Layanan Integrasi Khusus wis ngasah keahlian lan prosese. Insinyur kita bakal bisa nggarap sampeyan supaya bisa mutusake kualitas desain kanggo manufaktur lan perakitan. Layanan pelanggan lan kepuasan apik minangka ciri khas perusahaan lan dhasar kanggo sukses bisnis.

Pas wektune -Kita ngerti manawa sawetara bagean saka pakaryan kasebut duwe tenggat wektu sing penting, lan kita duwe katrampilan lan mekanisme kanggo mesthekake yen tepat wektu tanpa kompromi kualitas karya sing ditindakake.

Pengalaman -Kita wis nyedhiyakake layanan panggilingan CNC luwih saka 10 taun. Kita nglumpukake macem-macem mesin panggilingan canggih kanggo macem-macem proses lan duwe tim insinyur lan operator sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo kabeh pelanggan.

Kapabilitas - Kanthi macem-macem mesin, kita bisa njamin akurasi kabeh barang ing kabeh ukuran.

Pabrik Volume Sithik - Manufaktur kanthi volume sithik minangka solusi ideal kanggo ngatur inventaris lan nyoba pasar sadurunge ngasilake jumlah sing luwih gedhe. Milih Manufaktur Volume Sithik minangka pilihan sing paling apik.

 

Penggilingan Precision Lan Sistem Cekap Efisien

Kanthi pasokan pendingin spindle, kita bisa ngethok bahan luwih cepet tinimbang sistem spray coolant standar, lan CAD / CAM, UG lan Pro / e, 3D Max. bisa luwih efektif sesambungan karo pelanggan kanthi teknis lan nyepetake kabeh proses lan nyedhiyakake produk kanthi efisien. Loro pusat panggilingan CNC horisontal nduwe ros-rosan kemudi otomatis sing ngidini kita mesin ing endi wae. Bebarengan karo panggunaan alat bola, iki ngidini kita entuk geometri kompleks sing padha karo mesin sumbu lima.

 

Karakteristik Nguripake CNC Kita

1. Desain lathe CAD CAD, modulasi desain struktural

2. Kacepetan dhuwur, presisi tinggi lan linuwih

3. Sanajan bahan wiwitan biasane bunder, bisa uga wujud liyane, kayata kothak utawa heksagon. Saben strip lan ukuran bisa uga mbutuhake "clip" tartamtu (subtipe collet - mbentuk kerah ing obyek kasebut).

4. Dawane garis bisa beda-beda gumantung saka feeder bar.

5. Piranti kanggo bubut CNC utawa pusat puter dipasang ing menara sing dikontrol komputer.

6. Aja angel mbentuk angel kayata struktur lancip sing dawa banget

Materi sing Digarap

Macem-macem bahan sing digarap kalebu, nanging ora winates kanggo:

Materi Plastik
Baja tahan karat Titanium Delrin Ndeleng
Kuningan Inconel Polipropilena Lexan
Aluminium Hastelloy UHMW Akrilik
Tembaga Super Duplex PVC Fénolik
Baja sing digulung adhem Gangsa Asetal Teflon
Paduan nikel Monel PVC PTFE
Serat Karbon Kabeh Baja Paduan Nilon POM

Perawatan lumahing

Perawatan lumahing mekanik Blasting wedhi, Blasting Shot, Grinding, Rolling, Polishing, Brushing, Spraying, Lukisan, Lukisan Minyak, lsp.
Perawatan Permukaan Kimia Bluing lan Blackening, Fosfat, Pengambilan pickling, Plating tanpa Elektron saka Berbagai Logam lan Paduan dll
Perawatan Lahan Elektrokimia Oksidasi Anodik, Polesan Elektrokimia, Elektroplasi lsp.
Perawatan Lumahing Modern CVD, PVD, implantasi Ion, Plating Ion, Perawatan Lumahing Laser, dll.
Blasting Pasir Blasting Sand Garing, Blasting Sand Basah, Blasting Sand Atomized lsp.
Nyemprot Penyemprotan Elektrostatik, Penyemprotan Ketenaran, Penyemprotan Bubuk, Penyemprotan Plastik, Penyemprotan Plasma
Listrik Plating Tembaga, Plate Kromium, Plate Seng, Plating Nikel
case img1
case5
case img2
case15
case18