Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123
  • Our Team

    Tim Kita

    Kanggo ngakoni kabeh kolega kanggo upaya lan kontribusi kanggo pakaryan K-TEK, uga kanggo promosi komunikasi ing antarane kolega, nguatake komunikasi lan dock ing antarane tim, ningkatake kekancan lan ningkatake kohesi tim, K-TEK kanthi rutin ngatur lan nindakake ...
    Waca liyane
  • K-Tek&Exhibition

    K-Tek & Pameran

    Sawise sepuluh taun pembangunan, K-Tek ora mung duwe akeh tenaga profesional lan teknis lan tim manajemen sing apik, nanging uga duwe tim penjualan sing apik banget. Supaya luwih akeh pelanggan ngerti babagan kita, kita rutin menyang donya kanggo melu pameran, kayata United Stat ...
    Waca liyane
  • Pangembangan Pasar

    Sawise 10 taun pembangunan, liwat upaya terus-terusan, Pasar K-TEK wis berkembang menyang kabeh jagad. Wis tuwuh saka skala cilik dadi pabrik sing duwe 200 karyawan, lan mesin lan peralatan wis rampung banget. Kita duwe kapasitas sing cukup kanggo ...
    Waca liyane