Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

K-Tek & Pameran

Sawise sepuluh taun pembangunan, K-Tek ora mung duwe akeh tenaga profesional lan teknis lan tim manajemen sing apik, nanging uga duwe tim penjualan sing apik banget. Supaya luwih akeh pelanggan ngerti babagan kita, kita kanthi rutin pindhah menyang donya kanggo melu pameran, kayata Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Jepang lan liya-liyane. Kita ngerti akeh pelanggan ing pameran kasebut, dheweke wis wareg banget karo kualitas lan layanan produk, sekaligus, akeh pelanggan manca sing teka ing pabrik K-Tek lan ngrembug prekara kerja sama. Dhukungan sampeyan paling gedhe kasurung kanggo kita. Kita uga ngarep-arep nyedhiyakake layanan mesin bermutu kanthi luwih akeh kanggo para pelanggan sing mbutuhake. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan kerja sama lan berkembang bebarengan.

Bahan umum yaiku stainless steel, aluminium, tembaga, baja karbon rendah, plastik rekayasa lan jinis baja paduan liyane, Uga bisa nyedhiyakake perawatan panas lan macem-macem perawatan permukaan kanggo pelanggan:

Layanan pangolahan kalebu:

1) 5 Axis CNC Machining / CNC Milling / CNC Turning ;

2) EDM Wire-cutting / WEDM-HS / WEDM-LS ;

3) Panggilingan / Nguripake / Mecah.

Pangobatan lumahing kalebu:

pagawean logam presisi:

• Anodize (Biasa / Hard)

• Electroless Nickel (Inc.Black)

• Seng Plating (Ireng / Zaitun / Biru / ……)

• Lapisan Konversi Kimia

• Passivasi (Baja tahan karat)

• Chrome Plating (Inc. Hard)

• Plating Perak / Emas

• Blasting Pasir

• nyemprot bubuk

• Polesan Elektro

• Plating Timah

• Galvanisasi

• cemeng

• PVD lsp.

 

Mesin K-Tek nyedhiyakake layanan OEM / ODM, Kita bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut syarat pelanggan, produk sing ana gandhengane karo mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane. Perusahaan duwe peralatan proses presisi sing cukup lan sistem manajemen kualitas sing ketat, kualitas bagian presisi bisa memenuhi standar industri global, produk sing didol ing luar negeri.

 

Napa Pilih Kita?

K-Tek khusus kanggo ngolah bagean mesin sing presisi. Layanan Integrasi Khusus wis ngasah keahlian lan prosese. Insinyur kita bakal bisa nggarap sampeyan supaya bisa mutusake kualitas desain kanggo manufaktur lan perakitan. Layanan pelanggan lan kepuasan apik minangka ciri khas perusahaan lan dhasar kanggo sukses bisnis. Sampeyan bisa takon: sales@k-tekmachining.com Tel: (+86) 0769-88459539


Wektu kiriman: Okt-29-2020