Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Tim Kita

Kanggo ngakoni kabeh kolega kanggo upaya lan kontribusi kanggo pakaryan K-TEK, uga kanggo promosi komunikasi ing antarane kolega, nguatake komunikasi lan dock ing antarane tim, ningkatake kekancan lan ningkatake kohesi tim, K-TEK kanthi rutin ngatur lan nindakake macem-macem kegiatan.

out team (1)
out team (2)

Bubar, ing preinan tradisional Tiongkok - festival Mid-Autumn lan Dina Nasional, bareng-bareng, kita kabeh dadi staf kanggo mangan, ing wektu sing padha ana akeh pagelaran, kayata nyanyi, nari, main gitar lan liya-liyane.

out team (8)
out team (5)

Sanalika duwe staf lan manajemen sing apik kanggo wicara utama, salah sawijining karyawan ujar: "Aku wis kerja suwene nem taun ing K-Tek, amarga perusahaan kasebut nggatekake budidaya, ing lapangan pelatihan wis ana, ngupayakake kesempurnaan, aku dadi luwih profesional, ditambah karo kabijakan manajemen mutu perusahaan, kita nindakake kanthi ketat, digawe saka produk bermutu, target perusahaan dadi tujuane, kerja bareng nggawe masa depan ".

Manajer umum pidato: "ing upaya gabungan saka macem-macem departemen, perusahaan minangka owah-owahan gedhe kedadeyan, wis nggawe prestasi sing nyenengake, kita duwe implementasi lengkap mode manajemen 5S, kringet kanggo panen, kita ngupayakake kabungahan, upaya kita wis lunas, kabeh skor, staf kondensasi kawicaksanan lan kringet, ing kene, atas jenenge perusahaan, matur nuwun kanggo upaya sampeyan!

out team (3)

Manajer umum pidato: "ing upaya gabungan saka macem-macem departemen, perusahaan minangka owah-owahan gedhe kedadeyan, wis nggawe prestasi sing nyenengake, kita duwe implementasi lengkap mode manajemen 5S, kringet kanggo panen, kita ngupayakake kabungahan, upaya kita wis lunas, kabeh skor, staf kondensasi kawicaksanan lan kringet, ing kene, atas jenenge perusahaan, matur nuwun kanggo upaya sampeyan!

out team (11)

10 wulan wis kliwat ing taun 2020, sanajan ana pengaruh saka virus corona, akeh perusahaan sing ngalami pengaruh serius, nanging bisnis K-TEK isih bisa njaga kamulyan jaman mbiyen, amarga kita mesthi nindakake "inovasi sing terus-terusan kanggo wong, , kualitas tinggi lan efisiensi, dhisik pelanggan "prinsip, Kanthi peralatan proses presisi sing cukup lan sistem manajemen kualitas sing ketat, kualitas bagean presisi bisa memenuhi standar industri global. Tim minangka kekuwatan, kita kulawarga sing penyayang.

K-TEK minangka perusahaan sing cocog kanggo kerja sama, sampeyan luwih becik konsultasi: sales@k-tekmachining.com   Telp: (+86) 0769-88459539


Wektu kiriman: Okt-29-2020