Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Pangolahan Bagian Hardware

K-Tek machining Co., Ltd. sing dununge ing China. Perusahaan kita bisa ngatur produksi kabeh jinis bagean mesin presisi miturut kebutuhan pelanggan, saiki duwe 200 karyawan. Produk babagan 20% diekspor menyang Jepang, 60% diekspor menyang Eropa lan Amerika, kita bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas.

Layanan pangolahan kalebu:

1) 5 Axis CNC Machining / CNC Milling / CNC Turning;

2) EDM Wire-cutting / WEDM-HS / WEDM-LS;

3) Panggilingan / Nguripake / Mecah.

 

Penggilingan CNC:

Penggilingan CNC minangka solusi efektif biaya kanggo bagean mesin kanthi bentuk kompleks lan / utawa toleransi sing ketat, utamane kanggo proyek volume sing sithik. Penggilingan presisi CNC bisa ngasilake meh kabeh bentuk sing materi bisa diakses kanthi alat pemotong sing muter. Kajaba iku, yen sampeyan duwe komponen sing ora bunder utawa persegi lan duwe bentuk sing khas utawa kompleks, kita bisa mbantu. Kanthi kapabilitas perlengkapan khusus ing omah, kita spesialis ing panggilingan presisi lan mesin presisi sing angel ditahan, casting sing angel digawe, ngapusi lan komponen logam liyane.

 

Nguripake CNC:

K-Tek nawakake macem-macem layanan ngowahi CNC presisi kanggo macem-macem industri lan aplikasi. Proses nguripake kalebu nglereni, madhep, utas, mbentuk, ngebur, knurling, lan mboseni. Kita bisa nggarap baja, tahan karat, tembaga, tembaga, tembaga, wesi, nikel, timah, titanium, Inconel lan liya-liyane. Kita uga bisa mesin plastik kaya ABS, Polikarbonat, PVC, lan PTFE. Ukuran potongan kerja kalebu kurang saka 1 "diameter nganti udakara 10", lan udakara nganti 12 ", gumantung karo konfigurasi bagean. Kanthi kapasitas bolong ing mesin bubut nganti diameter 3 ".

 

Mesin sumbu lima:

Mesin sumbu lima ngidini kita mindhah bahan kerja ing limang sumbu liyane kanthi bebarengan. Iki nyedhiyakake mesin presisi komponen sing komplek lan kemampuan ngeculake akeh komponen sing lengkap ... mula nggunakake teknologi canggih iki ekonomi banget. Mesin sumbu CNC lima sumbu lan panggilingan lima sisi uga cocog kanggo nggayuh permukaan sing apik sing dibutuhake dening para pelanggan.

 

EDM:

Mesin debit listrik kabel (EDM) minangka teknologi sing pas banget kanggo ngethok meh kabeh bahan konduktif listrik. Kawat EDM sing tipis, muatan listrik sing dipasang ing antarane rong pandhuan mekanik mbentuk siji elektroda, dene bahan sing dipotong mbentuk elektroda liyane. Pelepasan listrik ing antarane rong elektroda (kabel & bahan kerja) nggawe percikan sing ngethok bahan kasebut. Amarga kabel sing diisi daya ora nate ngubungi bahan kerja ing mesin EDM, proses iki bisa digunakake kanggo ngasilake bagean cilik lan alus sing mbutuhake akurasi lan keruwetan sing durung bisa ditindakake mesin tradisional.

Pangobatan lumahing kalebu:

Rampung logam presisi:

• Anodize (Biasa / Hard)

• Plating Seng (Ireng / Zaitun / Biru /……)

• Pelapisan Konversi Kimia

• Passivasi (Baja tahan karat)

• Plating Chrome (Inc. Hard)

• Plating Perak / Emas

• Sand blasting / spray spray / Galvanizing

• Polesan Elektro / Tin- Plating / blackening / PVD lsp.

Five-axis machining
CNC machining
Milling
case img1
case5