Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Pangolahan Bagian Precision

Layanan panggilingan CNC

Mesin K-Tek nyedhiyakake layanan OEM / ODM, kita bisa nyedhiyakake kapabilitas kanggo macem-macem pimpinan industri ing pasar. Layanan panggilingan kalebu macem-macem mesin panggilingan CNC, lan produk asring digunakake ing mesin, elektronik, otomatisasi, otomotif, medis, energi anyar lan lapangan liyane.

 

Kepiye proses panggilingan kontrol angka komputer?

Penggilingan CNC nggunakake alat pemotong rotasi sing padha karo pengeboran, kajaba ana siji alat sing mlaku ing sumbu sing beda kanggo mbentuk macem-macem bentuk, kalebu bolongan lan slot. Iki minangka salah sawijining jinis mesin umum saka CNC amarga nindakake fungsi pengeboran lan lathing. Iki minangka cara paling gampang kanggo ngebor bolongan kanggo kabeh jinis bahan premium kanggo ngasilake produk sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

 

Panggilingan presisi lan sistem CNC sing efisien

Kanthi pasokan pendingin spindle, kita bisa ngethok bahan luwih cepet tinimbang sistem spray coolant standar, lan CAD / CAM, UG lan Pro / e, 3D Max. bisa luwih efektif sesambungan karo pelanggan kanthi teknis lan nyepetake kabeh proses lan nyedhiyakake produk kanthi efisien. Loro pusat panggilingan CNC horisontal nduwe ros-rosan kemudi otomatis sing ngidini kita mesin ing endi wae. Bebarengan karo panggunaan alat bola, iki ngidini kita entuk geometri kompleks sing padha karo mesin sumbu lima.

 

Kapasitas panggilingan 5-AXIS CNC

Yen kasebut mesin sumbu 5 standar, nuduhake pirang-pirang arah sing alat pamotong bisa obah, yen sawise nyiyapake alat pemotong pindhah menyang sumbu linear X, Y lan Z lan muter ing sumbu A lan B, kanthi bebarengan panggilingan lan mesin, lan kanthi finish mesin kanthi kualitas dhuwur. Iki ngidini bagean utawa bagean sing rumit lan rumit sing nampilake macem-macem sisi bisa diproses nganti limang sisih bagean ing siji persiyapan. Iki ndhukung insinyur desain kanggo ngrancang bagean macem-macem sing bisa ningkatake fungsi lan kinerja produk pungkasan tanpa proses winates.

 

Kaluwihan Penggilingan 5-Axis CNC

Rampung permukaan bermutu tinggi: Bisa ngasilake bagean finish mesin kanthi kualitas luwih apik kanthi nggunakake pemotong sing luwih cekak kanthi kacepetan pemotongan sing luwih dhuwur, sing bisa nyuda geter sing asring kedadeyan nalika nggawe rongga jero kanthi proses sumbu 3. Iki nggawe permukaan sing apik sawise mesin.

Akurasi posisi: Penggilingan lan mesin bebarengan sumbu 5 dadi penting yen produk rampung kudu ngetrapake spesifikasi kualitas lan kinerja sing ketat. Mesin sumbu 5 sumbu uga ngilangi kebutuhan kanggo mindhah karya ing pirang-pirang workstation, saengga bisa nyuda risiko kesalahan.

Wektu timbal cekak: Kapabilitas mesin 5 sumbu sing disempurnakake nyebabake nyuda produksi kaping pirang-pirang kali, dadi luwih murah tinimbang timah produksi dibandhingake karo mesin 3 sumbu.

 

Bahan Baku

Logam: Aluminium, Baja tahan karat, Tembaga, Baja, Kuningan, Titanium, perak Sterling, Gangsa, lsp.

Plastik keras lan bahan liyane: Nylon, Acetal, Polycarbonate, Polystyrene, Acrylic, Fiberglass, Carbon fiber, Teflon, ABS, PEEK, PVC, lsp.

CNC-Milling-Parts