Processing bagean mekanik presisi

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
banner123

Nguripake

Apa sing diowahi CNC?

Mesin bubut CNC minangka alat mesin otomatis kanthi presisi tinggi. Dilengkapi karo menara multi-stasiun utawa turret listrik, alat mesin kasebut nduweni macem-macem teknologi pangolahan, bisa ngolah silinder linier, silinder diagonal, busur lan macem-macem bahan kerja kompleks kayata benang lan alur, kanthi interpolasi linear lan interpolasi bunder.

Ing puteran CNC, batang bahan ditahan ing celah lan diputer, lan alat kasebut diwenehi macem-macem sudhut, lan akeh bentuk alat bisa digunakake kanggo nggawe bentuk sing dikarepake. Nalika tengah duwe fungsi muter lan panggilingan, sampeyan bisa nyetop rotasi supaya panggilingan bentuk liyane. Teknologi iki ngidini macem-macem wujud, ukuran lan jinis material.

Alat bubut CNC lan pusat puteran dipasang ing menara. Kita nggunakake kontroler CNC kanthi alat "real-time" (kayata Layanan Pioneer), sing uga mungkasi rotasi lan nambah fungsi liyane kayata pengeboran, alur, lan permukaan pabrik.

 

Layanan Nguripake CNC

Yen sampeyan butuh pemutaran CNC, kita minangka salah sawijining pabrikan sing paling mampu lan kompetitif, tim bisa ngasilake barang kanthi akurat lan tepat waktu. Kapabilitas produksi sing akeh ngidini K-Tek nawakake bagean sampel sing unik. Peralatan produksi massal njamin kelenturan lan kapercayan kita. Lan kita bakal nyukupi kabutuhan saben industri sing dilayani kanthi standar sing cukup ketat. Kita fokus ing kualitas lan layanan pelanggan.

 

Bagean ngowahi CNC kita Pabrik

Kita wis ngasilake macem-macem bagean puterane CNC sajrone 10 taun lan tim rekayasa wis mesthi menehi solusi migunani kanggo para pelanggan kanggo ngrampungake masalah nalika nggawe bagian-bagian puteran CNC. Kita njamin mesin kanthi kualitas terus-terusan, sanajan bagean rumit, nggunakake modul mesin rumit lan nggunakake mesin bubut trampil kanggo ngoperasikake mesin.

 

Pilihan Mesin Ing Nguripake CNC

Kanthi peralatan paling anyar lan paling dhuwur sing kalebu pusat puterane CNC lan mesin sumbu 6 sumbu. We nawakake macem-macem opsi Manufaktur. Apa bagean sing diuripake kanthi gampang utawa kompleks, bagean presisi sing dawa utawa cendhak, kita uga dilengkapi kabeh level kerumitan.

Mesin prototipe / produksi seri nol

Produksi kumpulan cilik

Produksi ukuran batch medium

 

Materi

Bahan kaku ing ngisor iki umume digunakake: aluminium, stainless steel, tembaga, nilon, baja, asetat, polikarbonat, akrilik, kuningan, PTFE, titanium, ABS, PVC, tembaga dll.

case15
case11
case17
case14